Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://salccu.fi.

Tämän sivuston ylläpitäjä on Salccu Oy, Juvan teollisuuskatu 8, 02920 Espoo. Salccu oy toimii rekisterinpitäjänä. Tiedot kohdassa rekisterinpitäjä.

Tämä on EU:n yleisen tietosuoja asetuksen (General Data Protection Regulation, jäljessä ”GDPR”) mukainen tietosuojalauseke.

GDPR on EU:n uusi tietosuoja asetus, joka tulee voimaan 25.5.2018. Sen johdosta Salccu Oy on täsmentänyt henkilökohtaisten tietojen käsittelyn periaatteita.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, kuvastoja, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Mihin tietoja käytetään?

Kerättyjä tietoja käytetään Salccu Oy:n ja asiakkaan välillä sovitun toimituksen täyttämiseksi.

Salccu Oy tallentaa asiakasrekisteriin nimen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteet sekä toimitus ja postiosoitteet. Asiakasrekisteriin tallennetaan yritystunnus, mutta ei koskaan henkilötunnusta (mikäli asiakas ei ole yksityinen elinkeinonharjoittaja). Näitä tietoja käytetään myös yleiseen tiedottamiseen, kuten kuvaston ja/tai hinnaston, uutiskirjeiden ja muiden tietojen lähettäminen sähkö- tai kirjepostilla.

Asiakas voi koska tahansa peruuttaa näiden tietojen lähettämisen.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Salccu Oy säilyttää tietojasi niin kauan kuin se on tarpeen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joita varten tiedot alun perin kerättiin. Tietoja voidaan myös säilyttää sovellettavan lain vaatiman ajan. Salccu Oy käyttää juoksevia rutiineja sen varmistamiseksi, ettei tarpeettomia tietoja tallenneta, ja että säilytysaika on mahdollisimman lyhyt. Pidemmän ajan passiivisina olleet tiedot poistetaan. Sitä vastoin meidän pitää tallentaa tilaukset ja tapahtumahistoria liiketoimintajärjestelmäämme kirjanpitoa koskevien laillisten velvoitteiden perusteella.

Salccu Oy käyttää tietojärjestelmänä Visma Netvisor-ohjelmistoa, joka on toteutettu pilvipalveluna.

Kaikki tähän verkkokauppapalveluun lisätyt tiedot säilytetään myös Visma Netvisor palvelun suojatussa tuotantoympäristössä.

Kirjautuminen Netvisor palveluun tapahtuu aina vahvan tunnistautumisen kautta (2FA). Palvelun kaikki tietoliikenne kulkee aina salattuna.

Netvisor on toimittanut 1.5.2018 voimaan tulevat tietosuojaliitteet, joissa määritellään tietojen käsittelyn periaatteet Netvisor-palvelun osalta. Tietosuojaliitteet on julkaistu Visma Netvisor sivustoilla kohdassa käyttöehdot.

Mikäli jätät kommentin tämän sivuston kautta, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Rekisterinpitäjä

Salccu Oy, Juvan teollisuuskatu 8, 02920 Espoo, yritystunnus 2240482-3, on Salccu Oy:n keräämien ja käsittelemien henkilökohtaisten tietojen rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Salccu Oy:ssä käsitellään vain tarpeellisia tietoja, ja niitä käsittelevät vain henkilöt, jotka tarvitsevat näitä tietoja parhaan palvelun tarjoamiseksi sekä sopimuksen ja meihin toimittajana asetettujen odotusten täyttämiseksi.

Kun tietoja kerätään muihin kuin tässä tietosuojalausekkeessa jo mainittuihin tarkoituksiin tai muuta lakia ei sovelleta niihin, kuten esim. asiakastutkimuksia varten, Salccu Oy ilmoittaa siitä ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden antaa suostumuksesi. Voit koska tahansa peruuttaa suostumuksesi, jolloin tiedot poistetaan välittömästi.

Mikäli on syytä epäillä rikosta tai tietomurtoa, otamme välittömästi yhteyttä tietosuojan tarkastuslaitokseen, joka on lakisääteisten toimenpiteiden toteuttamista valvova viranomainen.

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Salccu Oy käyttää kolmansia osapuolia palveluissa, jotka koskevat liiketoimintajärjestelmää, sähköistä kaupankäyntiä, sähköpostia ja pilveen tehtäviä varmuuskopiointeja. Ennen tietojen luovuttamista kolmannelle osapuolelle Salccu Oy varmistaa kirjallisesti, että osapuoli noudattaa lakeja, kuten tässä tapauksessa GDPR:ää.